Graag wil ik mezelf en het team aan u voorstellen

Mijn naam is Ellen Plevier en ik ben sinds 2012 een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In 2013 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste gehaald. Het voordeel is dat ik hierdoor nog meer kennis van de huid heb en specialisaties zoals bindweefselmassages.

Voetreflex opleiding

Na mijn allround opleiding wilde ik mij verder verdiepen in voetreflex behandelingen. Dit heb ik gedaan door een tweejarige voetreflex opleiding te volgen. Ik vind dit een mooie aanvulling op mijn bestaande behandelingen, omdat voetreflex een holistische visie heeft en zeer effectief tegen klachten werkt.

Cupping behandelingen

Er kwam steeds meer vraag naar cupping behandelingen en ook hierin heb ik een aantal cursussen gevolgd. Bovendien heeft cupping een holistische visie, waarbij het lichaam wordt ontgift en de verklevingen en de pijn goed worden aangepakt.

Ik blijf mezelf ontwikkelen

Regelmatig volg ik verschillende cursussen, ga naar de vakbeurs en lees de vakbladen. Inmiddels heb ik 3 jaar een salon aan huis gehad, daarna heb ik 5 jaar in mijn mooie salon in het gebouw van Topspin Plaza gewerkt. Nu is de salon gevestigd in een fijne woonwijk in Zwijndrecht en zijn er 3 verschillende behandelkamers. De salon is tevens erkend leerbedrijf geworden.

Kortom u bent bij mij in goede handen!

 

Schoonheidsspecialiste Marisha

Vanaf september 2022 is Marisha aan het werk in de salon. Marisha komt uit Dordrecht en doet de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ze is helemaal ingewerkt en heeft alle benodigde trainingen gevolgd en voert het werk heel goed uit. Ze is lief, een harde werker en heel precies in alles wat ze doet. Cupping behandelingen en klanten goed adviseren vindt ze het leukste om te doen. Op dinsdag en vrijdag is ze in de salon aan het werk.

Marisha junior schoonheidsspecialiste