Vanaf 25 september t/m 10 oktober is de salon gesloten vanwege mijn vakantie. U kunt vanaf 11 oktober weer in de salon terecht. 

Graag wil ik me aan u voorstellen

Mijn naam is Ellen Plevier en ik ben sinds 2012 een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In 2013 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste gehaald. Het voordeel is dat ik hierdoor nog meer kennis van de huid heb en specialisaties zoals acne behandelingen en bindweefselmassages.

Voetreflex opleiding

Na mijn allround opleiding wilde ik mij verder verdiepen in voetreflex behandelingen. Dit heb ik gedaan door een tweejarige voetreflex opleiding te volgen. Ik vind dit een mooie aanvulling op mijn bestaande behandelingen, omdat voetreflex een holistische visie heeft en zeer effectief tegen klachten werkt.

Cupping behandelingen

Er kwam steeds meer vraag naar cupping behandelingen en ook hierin heb ik een aantal cursussen gevolgd. Bovendien heeft cupping een holistische visie, waarbij het lichaam wordt ontgift en de verklevingen en de pijn goed worden aangepakt.

Ik blijf mezelf ontwikkelen

Regelmatig volg ik verschillende cursussen, ga naar de vakbeurs en lees de vakbladen. Inmiddels werk ik ruim vijf jaar in mijn salon in Topspin Plaza en hiervoor had ik drie jaar lang een salon aan huis.

Kortom u bent bij mij in goede handen!