Graag wil ik mezelf en het team aan u voorstellen

Mijn naam is Ellen Plevier en ik ben sinds 2012 een gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Na mijn allround opleiding wilde ik mij verder verdiepen in voetreflex behandelingen. Dit heb ik gedaan door een tweejarige voetreflex opleiding te volgen. Ik vind dit een mooie aanvulling op mijn bestaande behandelingen, omdat voetreflex een holistische visie heeft en zeer effectief tegen klachten werkt.

Er kwam steeds meer vraag naar cupping behandelingen en ook hierin heb ik een aantal cursussen gevolgd. Bovendien heeft cupping een holistische visie, waarbij het lichaam wordt ontgift en de verklevingen en de pijn goed worden aangepakt.

Inmiddels heb ik 3 jaar een salon aan huis gehad, daarna heb ik 5 jaar in mijn mooie salon in het gebouw van Topspin Plaza gewerkt. Nu is de salon gevestigd in een fijne woonwijk in Zwijndrecht en zijn er 3 verschillende behandelkamers. De salon is tevens erkend leerbedrijf geworden.

Schoonheidsspecialiste Celine

Vanaf april 2024 is Celine aan het werk in de salon als allround schoonheidsspecialiste. Celine komt uit Zwijndrecht en is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2017. Ze is erg enthousiast over de behandelingen in onze salon en heeft dan ook als doel om andere mensen te helpen en te laten ontspannen. Celine is op woensdag en vrijdag werkzaam in de salon.

Staigiare Joana

Joana loopt sinds september 2023 op donderdag stage in de salon. Ze woont in Zwijndrecht en volgt de schoonheidsspecialiste opleiding in Rotterdam. Ze komt oorspronkelijk uit Portugal maar woont sinds 2019 in Nederland. Joana heeft tot nu toe al veel geleerd en is heel gemotiveerd om steeds meer te leren. Ze heeft altijd als doel gehad om mensen te helpen en ze denkt dat het met dit beroep dat goed gaat lukken. Voorlopig helpt ze nog met het assisteren in de salon.