Graag wil ik me aan u voorstellen

Mijn naam is Ellen Plevier. Ik ben sinds 2012 een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In 2013 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste gehaald. Het voordeel van dit specialisatie jaar is dat ik ook mensen met acne kan behandelen en huid verbeterende bindweefselmassages kan uitvoeren.

Voetreflex opleiding

Na de schoonheidsspecialiste opleidingen ben ik een andere opleiding erbij gaan volgen. De 2 jarige voetreflex opleiding. In juni 2015 heb ik mijn diploma gehaald en dat zorgt ervoor dat ik een gevorderde voetreflex masseuse ben. Hier ben ik best trots op!

Ik blijf mezelf ontwikkelen

Ik vind het altijd erg belangrijk om door te blijven leren. Regelmatig volg ik verschillende cursussen, zodat ik mezelf blijf door ontwikkelen. Er is ook een paar keer in het jaar een vakbeurs en hier ga ik altijd naar toe om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik werk hard om steeds nieuwe behandelingen te kunnen aanbieden, zodat u altijd een keuze kunt maken. Ik werk sinds augustus 2014 fulltime in mijn salon. Hiervoor werkte ik ook bij Thermen Barendrecht als schoonheidsspecialiste.