Wij wijzen u graag op een aantal voorwaarden die gelden bij het boeken van een afspraak:

1 Bij annulering van een afspraak binnen 24 uur rekenen wij vijftig procent van de behandeling. Dit wordt bij de volgende afspraak verrekend. Mocht u geen nieuwe afspraak hebben, dan verzoeken wij u om binnen 7 dagen even langs te komen om te betalen.

2 Bij het vergeten van een afspraak wordt de hele behandeling in rekening gebracht. Dit wordt bij de volgende afspraak verrekend. Mocht u geen nieuwe afspraak hebben, dan verzoeken wij u om binnen 7 dagen even langs te komen om te betalen.

3 Mocht u niet op tijd aanwezig zijn voor de behandeling, dan gaat dit van de behandeltijd af. We overleggen dan met u hoe we de behandeling aanpassen.

4 Het kan voorkomen dat tijdens een behandeling niet alle onzuiverheden in een keer weggehaald kunnen worden in verband met de duur van de behandeling. Wij adviseren u dan om binnenkort nog een vervolg behandeling te doen. Dit gaat om uitzonderlijke gevallen waarbij er heel veel weggehaald moet worden. We overleggen dit tijdens de behandeling met u.

5 Er wordt respectvol met elkaar omgegaan. Als er sprake is van ongewenst of zeer onvriendelijk gedrag dan kunnen wij u vragen om geen nieuwe behandeling bij ons te boeken.