Gediplomeerd schoonheidsspecialiste gezocht

Op dit moment is er 1 vacature beschikbaar voor schoonheidsspecialiste niveau 3 of 4. Er is vanaf 10 juli een vacature vrijgekomen voor 2 werkdagen (16 uur) in de week. Ben jij een hardwerkende, sociale, vrolijke en gediplomeerde schoonheidsspecialiste? Dan ben je bij ons bij het goede adres. Wij geven in de salon voornamelijk veel gezichtsbehandelingen en daarnaast ook cupping en ontspanningsmassages.

Zie jij jezelf bij ons werken? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar het volgende e-mailadres: info@schoonheidssalonplevier.nl

 

Stagiaire gezocht

We zijn ook op zoek naar nog een stagiaire van niveau 3 of 4 voor aankomend schooljaar. Wij zijn een leuk bedrijf waar je als stagiaire ook echt wordt gezien en begeleid om een goede schoonheidsspecialiste te worden. Het is belangrijk dat je op tijd kan komen, goed je best doet, graag wilt leren en een vrolijk en lief karakter hebt.

Ben jij diegene die we zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief met daarin de motivatie waarom jij graag in deze salon stage wilt lopen. Het e-mail adres is: info@schoonheidssalonplevier.nl. Wie weet zien we jou binnenkort!

*Voor de dinsdagen kunnen we geen stagiaires meer aannemen.

De salon is tevens aangesloten bij sbb en hierdoor een erkend leerbedrijf.