In de maanden november en december kunt u de Power Hyaluron Eyes & Lashes (oogbehandeling) samen met uw gezichtsbehandeling combineren.

Tijdens deze behandeling wordt het gebied rond de ogen gemasseerd met verstevigende bindweefselgrepen en krijgt u een ontgiftend en kalmerend oogmasker om de huid rond de ogen weer te laten stralen.

De behandeling duurt 15 minuten en kost normaal €20,00 en is nu te boeken voor maar €15,00.

 

De heerlijke bodyserums met orchidee en wilde rozen extract zijn weer in de salon verkrijgbaar.

Het bodyserum is voedend, ruikt heerlijk en trekt bovendien snel in. De bodyserums zijn € 14,95 per stuk. Bovendien is het een leuk cadeautje voor sinterklaas of voor kerst!

 

Luxe kerstcadeaus van Skeyndor zijn weer te koop in de salon.

Wat een prachtige verpakkingen hebben ze er van gemaakt. Hier word ik blij van, want er zijn ook altijd hoge kortingen op deze luxe kerstcadeaus. Op elk cadeau is een korting verrekend van minimaal € 45,00.

Er zijn vier verschillende soorten verkrijgbaar: de Power C, de Power Hyaluron, de Power Oxygen en de Corrective. Elk cadeau bevat een intensief serum, een heerlijke crème en zeven herstellende ampullen. Het luxe kerstcadeau staat ook nog eens hartstikke gezellig onder de kerstboom, dus ik zou zeggen: gun jezelf dit mooie cadeau en ga heerlijk ontspannend de jaarwisseling tegemoet!